+31 344 788 342 (9:00 - 17:00 / MA-VRIJ)
excellent 5 sterren
1-2 dagen levering
BESPAAR TOT 60% OP CBD

Gecertificeerd bedrijf

Nordic Oil is ISO 22000:2018 gecertificeerd door MPS ECAS.

Wat is ISO 22000:2018?

ISO 22000:2018 is een internationale norm die een organisatie helpt bij de implementatie van een beheersysteem voor voedselveiligheid. Deze certificering betekent dat een bedrijf is gecontroleerd en goedgekeurd door een onafhankelijke Autoriteit voor Voedselveiligheid. Dit garandeert ook dat haar producten veilig en gereguleerd zijn.

Bekijk ons ISO certificaat
Waarborgen van kwaliteit

Beheer van voedselveiligheid

Alle bedrijven die producten aanbieden die bedoeld zijn om te worden geconsumeerd, hebben een verantwoordelijkheid om de veiligheid van hun producten en het welzijn van hun klanten te waarborgen. ISO 220000:2018 is een onafhankelijke norm voor voedselveiligheid die bedrijven zoals Nordic Oil helpt gevaren voor de voedselveiligheid te identificeren en te beheersen. Het is een internationale norm die ervoor zorgt dat organisaties in staat zijn om risico's te identificeren en aan te pakken en daardoor de prestaties met betrekking tot voedselveiligheid te verbeteren.

food-safety-management

Kwaliteitsnormen

Alleen bedrijven die aan de hoogste voedselveiligheidsnormen voldoen, kunnen een ISO 22000-certificaat krijgen.

Gezondheid & veiligheid

Het minimaliseren van voedselrisico's leidt tot betere gezondheids- en veiligheidsomstandigheden voor klanten en werknemers die in contact komen met de producten van een bedrijf.

Transparantie

ISO 22000 maakt een grotere transparantie binnen de bedrijven mogelijk, waardoor de traceerbaarheid van de producten wordt verbeterd.

Klanttevredenheid

Bedrijven met een veiligheidssysteem voor voedselbeheer zijn beter toegerust om op betrouwbare wijze producten te leveren die aan de verwachtingen van de klant voldoen.

Wereldwijde erkenning

ISO 22000 is een internationaal erkende norm en kan de reputatie van een bedrijf bij klanten, leveranciers en regelgevende instanties overal ter wereld verbeteren.

CBD EXPERTS

Onze kwaliteitsdeskundigen

Hulp nodig?

Onze klantenservice helpt je graag verder.

Abonneer op onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de Nordic Oil nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, aanbiedingen en updates: