Maak kennis met REBECKA

Maak kennis met REBECKA

We hebben gesproken met Rebecka, een van onze Nordic Oil ambassadeurs, over haar leven als professioneel crossfit atlete en hoe ze CBD integreert in haar dagelijkse routine.

Rebecka is een kampioen CrossFit atlete uit Zweden, momenteel woonachtig in Denemarken. Ze is een ervaren atlete en doet mee met de beste atleten ter wereld in CrossFit wedstrijden in heel Europa. Met haar prestatiegerichte, fysiek veeleisende levensstijl is het ontzettend belangrijk om zowel voor haar lichaam als voor haar geest te zorgen, maar het vinden van een balans is niet altijd gemakkelijk. Vooral in tijden van pandemie is de druk om optimaal te blijven presteren groot, om nog maar te zwijgen van de eisen van haar actieve privéleven.

We spraken met Rebecka over hoe ze gefocust, kalm en op de top van haar latijn blijft, zowel in de sport als in het leven.

Neem ons mee terug naar het begin: Hoe zag het begin van jouw CBD reis eruit?

Ik was al een tijdje geïnteresseerd in CBD en had al wat onderzoek gedaan naar de voordelen die het voor mij zou kunnen hebben. Tijdens mijn onderzoek stuitte ik op Nordic Oil. Ik kon me echt vinden in waar het merk voor staat en hoe het mensen wil helpen, dus ik waagde de sprong en vond het geweldig. Ik zag snel resultaten, veel sneller dan ik had verwacht. Ik was op zoek naar iets om me te helpen stress te verminderen en te ontspannen, en zelfs na een korte tijd leek CBD te voldoen aan de eisen.

Hoe past CBD in jouw dagelijkse routine?

Ik gebruik dagelijks de sterke softgels (960mg) omdat ze makkelijk mee te nemen zijn en ik me geen zorgen hoef te maken over de dosering. Ze hebben zeker geholpen bij het bestrijden van stress en angst. Bovendien neem ik ook vitaminen als extra aanvulling om mijn lichaam in topconditie te houden. Als mijn spieren erg pijnlijk zijn van mijn training, gebruik ik de Thor Gel en breng ik die aan op de plekken waar ik spierpijn heb. Met een trainingsregime dat zo veeleisend is als het mijne, is het een absolute must om te kunnen herstellen.

Ik gebruik ook graag de Lash & Eyebrow booster van Nordic Cosmetics, die mijn wimpers en wenkbrauwen er vol en gezond uit laat zien. Mijn uiterlijk is niet zo belangrijk als ik aan een wedstrijd meedoe, maar het geeft me altijd een goed gevoel als ik weet dat ik goed voor mezelf zorg.

Tot slot helpt de Nordic Cosmetics handcrème om mijn handen zacht te houden, zelfs na een zware trainingssessie – ik heb hem altijd bij me, waar ik ook ga!

Hoe heb je, vooral als vrouwelijke atleet, bepaalde uitdagingen kunnen overwinnen?

Als vrouwelijke atleet is het soms een steeds grotere uitdaging om mijn doelen te bereiken. Er lijken zoveel meer obstakels te zijn om mijn doelen te bereiken dan bij mannen, maar we boeken vooruitgang. Wat voor mij belangrijk is, is om altijd een gezonde mentale toestand te behouden.

CBD helpt me om kalm en evenwichtig te blijven en betekent dat ik me beter kan concentreren en zonder stress aan wedstrijden kan deelnemen. Het helpt me om kalm te blijven, belangrijke taken te prioriteren, focus te houden en alles op een ontspannen manier aan te pakken, of ik nu train, aan een wedstrijd deelneem of gewoon thuis ben. Je zou kunnen zeggen dat het het beste in me naar boven brengt!

Terug naar blog
Vorig artikel

Volgend artikel

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.