Maak kennis met ELEONORA

Maak kennis met ELEONORA

We spraken met Eleonora, een ontwerpster bij Nordic Oil over moederschap, zelfzorg en het ontdekken van meer voordelen van CBD dan ze zich ooit had kunnen voorstellen…

Eleonora is geboren in Italië en heeft de afgelopen twee jaar als ontwerpster voor Nordic Oil gewerkt. Ze heeft veel vormgegeven aan hoe Nordic Oil er vandaag de dag uitziet. Maar ze is niet alleen een fantasierijke creatieveling; als moeder van (bijna) drie kinderen, balanceert Eleonora werk, ouderschap en zelfzorg, terwijl ze streeft naar een duurzame en ethische levensstijl. Het zijn niet alleen onze klanten die baat hebben bij Nordic Oil CBD; binnen het bedrijf kennen we allemaal afzonderlijk de magie die dit supplement kan maken. Lees verder voor Eleonora’s inzichten in het leven van “twee levens”, de strijd tegen stress en de ontdekking van wat CBD kan doen.

Waar is jouw relatie met Nordic Oil begonnen?

Ongeveer 3 jaar geleden kwam ik voor het eerst in aanraking met Nordic Oil, toen het bedrijf nog heel nieuw was en CBD nog maar net populair begon te worden. Ik voelde me meteen verbonden met deze fascinerende nieuwe wereld, dus solliciteerde ik naar een baan en had het geluk dat ik voor Nordic Oil kon gaan werken. Ik leerde al snel van alles over CBD, en hoe meer ik te weten kwam, hoe enthousiaster ik werd.

Vanaf het allereerste begin kon ik er niets aan doen dat er zoveel argwaan was (en nog steeds is) rondom CBD als gevolg van het grote stigma rondom cannabis in het algemeen. Nu ik de voordelen ervan uit de eerste hand heb gezien, heb ik het tot mijn missie gemaakt om te proberen dit stigma op welke manier dan ook te vernietigen – iedereen verdient het om te profiteren van CBD!

Neem ons mee terug naar het begin van jouw CBD reis

Ik begon CBD te gebruiken zodra ik kon, om voor mezelf te testen of de effecten echt waren zoals beschreven in wat ik had gelezen. Als fulltime werkneemster en moeder in een vreemde stad zonder familie of niet veel vrienden in de buurt, voelde ik me vaak overweldigd, gestrest en nerveus. Ik probeerde verschillende manieren om met mijn stress en angst om te gaan; sommige dingen werkten niet en sommige andere deden maar half het werk. Beginnen met het dagelijks gebruik van CBD – 3 druppels van de 15% olie in de ochtend en 3 voor het slapen gaan – heeft me echt geholpen om met mijn situatie om te gaan, en het combineren van CBD met wat mindfulness en meditatietechnieken heeft me echt geholpen om de meeste van mijn onrust te overwinnen. Ik voelde de effecten niet meteen, maar na een paar weken constant gebruik, zag ik echt een groot verschil in mijn mentale balans en algemene energieniveaus. Nordic Oil hielp me te ontspannen en te relaxen in stressvolle situaties en over het algemeen hielp het me om mentaal een meer evenwichtige levensstijl te bereiken.

Hoe ziet jouw dagelijkse routine eruit? Hoe speelt CBD een rol?

Ik word ’s morgens wakker, en de eerste 10 minuten probeer ik mezelf uit bed te trekken. Daarna begin ik eindelijk aan mijn dag. Samen met mijn ochtendcappuccino neem ik ongeveer drie druppels van de 15% olie onder mijn tong en ik ben klaar om mijn werkdag aan te beginnen met mijn kin omhoog en mijn energie stromend.

Als ik na een lange dag werken thuiskom, moet ik altijd even tot rust komen om daarna om te schakelen na “mijn andere leven” zoals ik het zelf noem, namelijk het leven van een moeder. ’s Avonds speel ik met mijn kinderen, haast ik me om eten te maken, ruim ik het appartement op en probeer ik in het algemeen orde en rust in het gezin te bewaren. Als de kinderen uiteindelijk naar bed moeten en de meeste klusjes gedaan zijn, kan ik eindelijk ontspannen, relaxen en voor mezelf zorgen. Ik neem een bad of doe wat yoga- en meditatieoefeningen. Ik neem ook ongeveer drie druppels 15% olie en ik begin aan mijn CBD-gebaseerde huidverzorgingsroutine, die bestaat uit het aanbrengen van de 5% olie op mijn pas gewassen gezicht en daarna een royale hoeveelheid Nordic Cosmetics CBD Serum. Ik voel me onmiddellijk vernieuwd en klaar om te gaan slapen met een gevoel van evenwicht, zowel fysiek als mentaal, wat betekent dat ik alle rust krijg die ik nodig heb en dat ik me kan opladen voor de volgende drukke dag.

Fulltime werken en moeder zijn moet moeilijk zijn, vooral in de huidige tijd. Hoe ben je in staat geweest om evenwicht en rust in je leven te bewaren?

Als vrouw en moeder helpt CBD me die moeilijke momenten te overwinnen waarin het onmogelijk lijkt om zowel werk als gezin te combineren en tegelijkertijd een gezonde levensstijl en mentaliteit te behouden. De stress en de mentale druk kunnen behoorlijk moeilijk zijn om mee om te gaan, maar CBD heeft me zeker geholpen om voor mezelf te zorgen, een ritueel te vinden dat van mij is en een positievere houding te vinden ten opzichte van het leven en zijn uitdagingen.

Het feit dat CBD de stress en de angst van het dagelijks leven wegneemt, heeft ook van mij een betere moeder gemaakt, omdat meer ontspannen zijn de manier waarop ik met mijn kinderen omga volledig verandert. CBD stelt me in staat te kalmeren, te stoppen, na te denken, te genieten en de kleine momenten te omarmen die we maar al te vaak over het hoofd zien en door onze handen laten glippen.

Heb je het gevoel dat je gegroeid bent in de afgelopen jaren? Heeft je ervaring met CBD überhaupt geholpen?

Er is geen twijfel over mogelijk: CBD heeft me geholpen om een betere versie van mezelf te worden. Het heeft me geholpen moeilijke tijden te overwinnen, en het leven te waarderen voor wat het is, met al zijn ups en downs. Ik ben zelfverzekerder geworden en kan zijn wie ik echt wil zijn – een sterke werkende vrouw en een liefhebbende en zorgzame moeder – zonder mijn geestelijke of lichamelijke gezondheid in gevaar te hoeven brengen. CBD heeft echt geholpen om de kwaliteit van mijn leven te verbeteren, en ik zal nooit ophouden iedereen die ik ken aan te bevelen om dit middel eens te proberen, omdat het echt levens veranderend kan zijn.

Terug naar blog
Vorig artikel

Volgend artikel

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.