Verzending & Betaling

Betaalmethoden

iDEAL

Met iDEAL kan je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. Je betaalt via de mobiel bankieren app of de internetbankieromgeving van jouw eigen bank. iDEAL is namelijk een directe online overboeking van jouw bankrekening naar de bankrekening van een ondernemer.

Creditcard

Als je met een creditcard betaalt, moeten zowel je kaart als je bank de twee-factor authenticatie al hebben ingeschakeld. Wij accepteren alleen VISA en Mastercard creditcards die zijn uitgegeven door jouw bank binnen de Europese Unie.

Apple Pay

Bij betaling via Apple Pay wordt het geld afgeschreven van de creditcard die aan jouw Apple Pay-account is gekoppeld. Controleer van tevoren of jouw apparaat en browser deze betaalmethode ondersteunen.

Vooruitbetaling

Als je voor vooruitbetaling kiest, ontvang je na ontvangst van jouw bestelling onze betalingsgegevens voor een directe overboeking naar ons. De gegevens worden eenmalig direct op het scherm weergegeven en wij sturen deze ook per e-mail toe. Zodra je het bedrag hebt overgemaakt en wij het hebben ontvangen (meestal na 1-2 werkdagen) sturen wij de bestelling op.

Verzending

Jouw pakket wordt dezelfde dag verzonden, zolang je bestelling vóór 12.00 uur, tussen maandag en vrijdag is ontvangen. Alle bestellingen die na 12.00 uur worden ontvangen, worden de volgende werkdag verzonden. Zodra je iets bij ons hebt besteld, ontvang je een bevestigingsmail met meer informatie over het product en jouw bestelling. Nordic Oil beoordeelt jouw bestelling op fouten zoals typefouten of technische problemen. Als er een probleem is - zullen wij contact met je opnemen! Als het er allemaal goed uitziet - verpakken wij jouw artikelen.

Verzending is op dit moment alleen binnen de EU-landen.

Retour: Alle producten die bij Nordic Oil zijn gekocht, komen in aanmerking voor een volledige terugbetaling als ze binnen 14 dagen na aankoop worden geretourneerd. De kosten van de retour zijn uiteraard ook voor ons. Neem altijd even contact met ons op en laat ons de reden van retour weten. Stuur een e-mail naar info@nordicoil.nl

Verzendmethoden

DPD - € 5,95     (Vanaf een aankoopwaarde van € 49,99 is de verzending gratis).

Wij verzenden binnen alle EU-landen. Over het algemeen duurt de levertijd 1-2 werkdagen. Soms is jouw pakket al binnen 24 uur in huis!

Samenwerking DPD

Wij verzenden onze pakketten alleen via DPD (uitsluitend huisadressen) Kijk voor meer informatie op dpd.com/nl/nl/