Dit eierpunchrecept is behoorlijk bijzonder. Serieus, wat zou het kerstseizoen zijn zonder advocaat?! Deze met dadel gezoete veganistische eierpunch is perfect voor degenen die gezond zijn! Of je nu zuivelvrij of veganistisch bent, je hoeft deze klassieke kerstcocktail niet te missen!
Ons eierpunchrecept is niet alleen veganistisch, maar ook eenvoudig, verfrissend en gevuld met feestelijke ingrediënten. Dit is DE perfecte gezonde drank voor de feestdagen! Je hebt maar 10 minuten nodig om deze eenvoudige veganistische eierpunch te maken, die zo romig, zoet en lekker is.
Als je liever alcohol drinkt, kun je er ook wat rum, bourbon of brandewijn aan toevoegen, het is aan jou.
Ingrediënten:
1 kopje ruwe cashewnoten
3 data
1/2 theelepel kaneel
vers geraspte nootmuskaat (naar smaak)
2 1/2 kopjes water
1/2 kopje kokosmelk vol vet, ingeblikt
1 theelepel vanille
Nordic Oil 15% CBD-olie
Instructies:
Voeg de cashewnoten, dadels, kaneel en nootmuskaat toe aan de keukenmachine. Mengen.
Zodra de cashewnoten een pasta hebben gevormd, voeg de kokosmelk, water en vanille toe. Meng gedurende ongeveer 3 minuten.
Geef af. Verhit tot het warm is om te serveren. Voeg jouw dagelijkse dosis CBD-olie toe.
Jij kan dit drankje ook koud serveren met ijs, gemalen nootmuskaat bestrooien en vervolgens garneren met steranijs en kaneelstokjes.
Proost!